Ett oemotståndligt julerbjudande

IMG_6988_2Har du köpt alla julklappar ännu? Inte? Vad bra! Tycker du om att läsa? Eller känner du någon som gillar att läsa? Jaså, det gör du. Utmärkt!

Då kommer här ett fantastiskt julerbjudande som min förläggare Annika Bengtsson och jag har funderat ut. Vi har valt ut Grim förlags två största succéer från 2013 och nu kan du köpa båda böckerna till rabatterat paketpris. Allt för att du ska kunna få en fröjdefull jul i sällskap av en god bok.

Från och med idag får du möjlighet att köpa både min roman Närmare dig och Annikas Kråkprinsessan direkt från Grim förlag till paketpris. Du betalar endast 130 kronor inklusive porto för båda böckerna. Det är femton kronor längre än t ex via Adlibris. Nog låter det smått fantastiskt?

Jag tycker själv att det är en spännande kombo, för min romankaraktär Saga är inte helt balanserad alla gånger och det är inte Annikas karaktär Solbritt heller. Båda kvinnor präglas mycket av händelser som drabbat dem i livet och de kämpar för att komma på fötter igen.  Välkommen att följa dem längs vägen – de mår väl av sällskap.

Mejla till info@grimforlag.se om du vill köpa böckerna och gör det i god tid så du har tid att slå in dem i fina paket och lägga dem under granen med en hälsning till någon du tycker om.

Om du inte vill ha dem själv förstås.

Det hade jag velat.

2 thoughts on “Ett oemotståndligt julerbjudande

  1. Pingback: Märkliga arbetstider | Annika Bengtsson

  2. Pingback: En fantastisk recension att njuta av | Joanna Björkqvist

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s