Tävla om Våra älskade orkade inte leva

IMG_1586Jag tycker det är underbart när vårsolen börjar titta fram och man kan sätta sig utomhus med en god bok medan man känner solens strålar värma ansiktet. Snart är vi där och jag längtar verkligen.

För att fira vårens ankomst tävlar vi nu ut ett exemplar av Våra älskade orkade inte leva som påskpresent på bokens Facebooksida. Boken kommer att postas under påskhelgen, så tävlingen pågår tills på skärtorsdag.

Läs mer om hur du ska göra för att ha chansen att vinna på genom att klicka här.

Lycka till!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s