Vi ses i monter B04:73 på Bokmässan

Monter bokmässa 2015Bokmässan i Göteborg närmar sig sakta men säkert och nu vet vi var vi på Grim förlag kommer att hålla till tillsammans med Ordspira förlag och Glimmergummans förlag  den 24 till 27 september. Ni hittar oss i monter B04:73 och vi hoppas på massor av glada besökare. Anteckna gärna monternumret redan nu!

Vi kommer att ha ett mycket spännande monterprogram som delas in i två stora pass per dag. I vår sex kvadratmeter stora monter kommer sex författare från tre olika förlag att samsas om utrymmet och vi kommer att erbjuda såväl barnböcker som ungdomsböcker och relationsromaner såväl som reportageböcker, så det kommer att bli bra spännvidd på monterprogrammet. Vi kommer helt klart att ha något för alla smakriktningar.

Varje dag mellan klockan 10.30 och 12.00 samt mellan klockan 14.30 och 16.00 kommer alla sex författare i montern ha en programpunkt på en kvart vardera då man pratar om sina böcker och sitt författarskap.

Jag har dessutom den stora lyckan att få med mig några av de som jag intervjuar i Våra älskade orkade inte leva på vissa av mina programpunkter. Det är jag mycket tacksam över för det blir självklart mer intressant att få träffa dem boken handlar om IRL.

Varmt välkomna till monter B04:73!

 

1 thought on “Vi ses i monter B04:73 på Bokmässan

  1. Pingback: Träffa oss och våra vänner på Bokmässan | Förverkliga din bokdröm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s