Jag finns på plansch!

IMG_1057Jag fick ryktesvägen höra att jag fanns på plansch på Kulturhuset Fyren så idag gick jag dit för att se om ryktet talade sant och visst gjorde det det! Jag hann knappt innanför dörren när förrän jag såg planschen i A3-format och i vackra höstfärger.

Jag tycker att planschen är riktigt fin och jag hoppas att många kommer för att lyssna denna kväll. Det är gratis inträde och ingen föranmälan krävs. Under kvällen kommer jag tala om hur det är att skriva en hel bok om ett så tungt och tabubelagt ämne som självmord. Hur närmar man sig som journalist detta trauma och vad orkar intervjupersonerna berätta?

Det kommer att finnas möjlighet att köpa Våra älskade orkade inte leva till specialpris och det går förstås också utmärkt att få den signerad.

Jag är så tacksam över att Zandra Johansson, som medverkar i min bok och som har förlorat båda sin barn, kommer att vara med mig denna afton.

Välkomna till Fyren torsdag den 1 oktober!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s