Finland nästa!

IMG_3168För ett par veckor sedan blev jag intervjuad av tidningen Kyrkpressen som utkommer i vårt östra grannland Finland. Det är lite besvärligt för mig att komma över ett nummer, men journalisten Christa Mickelsson som skrivit artikeln var snäll nog att skicka mig en pdf, så jag fick se hur allt blev. Jag fick ett helt uppslag och det känns jätteroligt.

Texten ligger på ena sidan och sedan en bild på mig på hela den högra sidan. Det ser väldigt tjusigt ut och artikeln är dessutom bra skriven. Jag visar bara en bit av den här, men det får duga som illustration.

Jag misstänkte att artikeln publicerats när min förläggare Annika Bengtsson på Grim förlag berättade att det kommit in flera beställningar från just Finland av Våra älskade orkade inte leva.

Mycket glädjande att boken når utanför landets gränser!

2 thoughts on “Finland nästa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s