Närmare dig blir ljudbok

Ser ni öronsnäckorna på bilden? De finns där! Här sitter nämligen jag och lyssnar på ljudboksversionen av min roman!

Nä, helt sant är det faktiskt inte. Inte än i alla fall, men det är på gång och det är jag så glad över.

Det är alltså klart att min roman Närmare dig blir ljudbok på Saga Egmont! Hurra! Det ska bli så otroligt spännande och jag är väldigt tacksam över att min karaktär Saga Allerlöv kommer att nå en ny publik efter att ha levt lite undangömd en tid. Det går inte att bortse ifrån att ljudboksmarknaden har blivit en mycket stor plattform numera och ska man vara med i matchen är det i princip nödvändigt att en bok finns både som fysisk produkt och som ljud, som kan streamas medan man pendlar, promenerar eller kopplar av i en solstol eller en fåtölj, beroende på vad vädret tillåter.

Jag ser fram emot att få se det nya omslaget och att höra uppläsarens röst. Det blir första gången jag hör någon annan läsa mina egna ord så det känns faktiskt lite pirrigt. Redan nu finns min senaste reportagebok När mörkret viker undan för livet som ljudbok på Storytel och liknande ställen, men den har jag läst in själv, så det är en annan sak.

Än så länge vet jag inte riktigt när ljudboken kommer, men självklart berättar jag så fort jag får besked. Så spännande det ska bli!

 

Leave a comment