Gott nytt år!

Det är dags att summera ännu ett år. Så fort det går ändå – jag blir lika förundrad varje år när nyårsafton närmar sig. Hoppsan – redan? I år igen?

Jag ser tillbaka på ett intensivt men roligt jobbår 2022. Så många härliga manus som blivit fantastiska böcker under året! Så tacksam över att jag fått vara en del av processen. Tusen tack, alla fina författare för ert förtroende. Jag uppskattar våra samarbeten enormt mycket och önskar er det allra bästa – det är ni värda!

Redan nu vet jag att även nästa år kommer att bli fullt av grymma böcker. Vissa är jag redaktör för just nu (självklart jobbar jag som vanligt i mellandagarna för bokvärlden tar inte semester) och de kommer redan till våren och sommaren, men jag vet också att andra böcker är på gång framöver så fler manus ligger inplanerade för läsning. Så kul, för en del är skrivna av författare jag redan samarbetat med medan andra är helt nya för mig. Spännande!

Stort och hjärtligt tack för i år. Nu lägger vi snart 2022 till handlingarna och tar oss an 2023! Det kommer helt säkert att bli ett magiskt år! Gott nytt år!

Leave a comment