Provboken har kommit

IMG_4583

Idag hade jag en träff med min vän och förläggare Annika BengtssonGrim förlag och vi passade på att ta en del bilder i det vackra sensommarljuset. Det blev en riktig trevlig dag, som alltid när vi ses, och idag fick jag också provboken av Närmare dig i min hand för första gången. Det kändes självklart alldeles magiskt och texten inuti har perfekt storlek, snyggt typsnitt och precis lagom antal sidor. Allt ser riktigt bra ut på insidan.

Utsidan är dock betydligt mer lila än det var tänkt, så Annika har fixat till färgerna på sitt original, så nu hoppas vi att de riktiga böckerna får rätt rosa kulör när de anländer om ungefär tre veckor.

Imorgon ska jag skynda mig hem från jobbet och slänga mig över boken, så jag kan korrekturläsa en sista vända innan vi trycker upp pappersboken. Det är så retligt att upptäcka fel när boken kommit ut, så det hoppas jag att få slippa.

E-boken är betydligt enklare att ändra i om man upptäcker felaktigheter, men det vill jag inte heller göra i detta stadium för på söndag är det äntligen dags:

Då blir det e-boksrelease!

IMG_4485_2

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s