Release för e-boken Närmare dig

IMG_5011Idag var det äntligen dags. En halv minut över midnatt klickade jag in på Elib och javisst! Överst över nyutkomna e-böcker låg Närmare dig – hurra! Vilken lycka att tekniken fungerade. Jag ville så gärna släppa boken på min huvudkaraktärs födelsedag, den 1 september, och dessutom var detta ett datum som jag tyckte passade särskilt bra just för att hösten är i antågande. Att krypa upp i soffan med en mysig bok hör verkligen hösten till och den 1 september är ju faktiskt den första dagen på höstens första månad, så tajmingen var perfekt.

När jag klickar på länken till de bibliotek där det är möjligt att ladda ner boken hisnar jag nästan över antalet. Ojojoj, så många bibliotek det finns runt om i landet! De står så fint i bokstavsordning från Ale, som ligger endast några mil norr om Onsala där jag bor, till Övertorneå, som ligger betydligt längre norrut. Det var en fantastisk känsla att upptäcka hur spridd boken kan bli nu tack vare modern teknik.

Min snälla och tålmodiga förläggare och vän Annika Bengtsson har flera gånger under dagen IMG_5012rapporterat via meddelande till mig hur många nedladdningar boken fått och det är otroligt kul att höra tiotalen ticka in i jämn takt. Nu är det inte enstaka exemplar, utan tiotal – underbart!

Imorgon börjar en kampanj för samtliga böcker som ligger på Grim förlag, för att fira att vi nu är tre författare i stian (Grim betyder nämligen Gris i motvind, så det är en mysig stia vi samlas i). Under två veckor går det att köpa alla böcker som finns på förlaget riktigt snorbilligt. Eller svinbilligt kanske är ett ännu mer passande ord i sammanhanget.

Jag hoppas på att få många läsare av Närmare dig, för det tycker jag att dagens födelsedagsbarn Saga Allerlöv förtjänar, och jag hoppas också att ni hör av er med recensioner, kommentarer och funderingar!

IMG_5013

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s