E-boken laddas ner i hela landet

IMG_4653_2_2Min förläggare Annika Bengtsson håller koll på hur det går med nedladdningarna av Närmare dig och det går fint. riktigt fint till och med. Det har faktiskt visat sig att jag är Grim förlags största succé hittills!

Ingen annan e-bok har laddats ner så många gånger på så kort tid som min och det känns förstås fantastiskt roligt. Nedladdningarna sker överallt i vårt land, men allra flitigast är trafiken i Värmland, Stockholm och Göteborg. Spännande.

Annika håller också koll på hur det går med den tryckta pappersupplagan av boken och den är under tryckning, så där rullar allt på. Det känns skönt, för det är viktigt att den hinner komma i tid till mässan Bok och bibliotek i Göteborg som äger rum 26-29 september.

Grim förlag, med Annika i spetsen, kommer att finnas med i nätverket Qoola qvinnors monter C00:05 och där kommer alla förlagets böcker att finnas till försäljning, inklusive min egen rykande färska Närmare dig.

Självklart ska jag dit och titta till både böckerna och Annika och jag signerar gärna en bok till den som vill. Främst kommer jag att vara där på lördagen, men det kan eventuellt bli någon mer dag.

Välkommen dit!

1 thought on “E-boken laddas ner i hela landet

  1. Pingback: Närmare dig har levererats | Joanna Björkqvist

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s