Vilken bokmässehelg!

IMG_5433Vilken fantastisk helg det har varit. Mässan Bok & bibliotek i Göteborg har gått av stapeln och jag har varit på besök på både fredagen och lördagen. Det har varit underbara dagar på alla sätt och ett härligt tillfälle att möta både läsare och kollegor.

Min förläggare Annika Bengtsson har med Grim förlag hållit fanan högt i Qoola qvinnors monter (se bild) alla mässans dagar. Där har besökarna kunnat köpa min rykande färska roman Närmare dig till det facila mässpriset av 79 kronor.

Jag har sålt mer än jag vågat tro och dessutom fått mycket beröm för omslaget på boken. Därför ska jag skriva lite mer om hur det kom till. Vilka är det på fotona? Varför är det så rosa? Varför valde jag just det typsnitt på titeln Närmare dig som jag gjorde? Och vad betyder bladen högst upp på framsidan?

Dessa frågor ska jag besvara under morgondagen. Och det finns svar på allt, för inget sker av en slump när det gäller bokutgivning.

IMG_5449

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s