Sanningen bakom det rosa omslaget

vecka 42 2009 026_2Jag får många uppskattande kommentarer om det rosa omslaget på Närmare dig och det gör mig lika glad varje gång. Hemma i min egen bokhylla har jag sorterat pocketböckerna efter färgen på bokryggen och väldigt många av dem är svarta. Över huvud taget är många omslag väldigt mörka, men så ville inte jag ha det. Jag ville att min bok skulle sticka ut på ett glatt och positivt sätt.

Det var riktigt trevligt för mig att sitta och arbeta med mitt rosa omslag, för det lyste så glatt emot mig hela tiden. Bilden ovan är den ursprungliga bilden jag utgått ifrån och när jag nu ser den igen känns det ganska märkligt att det är just den som ligger till grund för omslaget. Det är ju inte direkt likt, faktiskt.

Nu berättar jag hur det gick till när omslaget skapades och de turer som var innan det blev helt klart. Läs mer om det HÄR.

IMG_5236

4 thoughts on “Sanningen bakom det rosa omslaget

    1. joannabq Post author

      Vad kul att du tycker att den är vacker, Susanne – tusen tack! Det är många funderingar här i världen som man kanske inte vanligtvis tänker på! 🙂

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s