Vilken fantastisk recension!

Elisabeth Jönsson, som driver inspirations- och kulturprojektet Punctum saliens, har läst IMG_6052Närmare dig och skrivit en fantastisk recension. Jag är så stolt och glad över hennes positiva ord och extra mycket betyder de för att jag vet att Elisabeth är en mycket reflekterande läsare. Hon säger själv att det skrivna ordet är hennes livselexir och att hon då skriver så här fint om min roman gör mig rent lycklig:

Närmare dig är en inkännande roman berättad tätt inpå livet. Som läsare får jag en rik inblick i den intre värld som präglar Sagas första år som mamma. Skickligt växlar författaren mellan Sagas inre och yttre värld. Joanna Björkqvist gestaltar med fingertoppskänsla hur Sagas mammas dagböcker påverkar hennes tankevärld och livsval. /…/ En mycket bra skriven bok med målande beskrivningar och ett nyanserat och vackert språk.”

Hon avslutar recensionen med att skriva att hon varmt rekommenderar boken och det blir jag enormt glad över. Hela recensionen finns att läsa på Boktipset.se.

 

2 thoughts on “Vilken fantastisk recension!

 1. finalina73

  Åh vad underbart! Jag förstår att du blir glad när responsen för det du har skrivit är så fin. Grattis! Du är säkerligen värd vartenda ord. Jag kan ju “bara” gå i god för din bok “Förverkliga din bokdröm” och den ger jag 5 lotusblommor av fem möjliga 🙂
  Ha en underbar helg,
  kram
  Lina

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s