Ny bok på gång

IMG_8025Sedan några månader tillbaka skriver jag på en ny bok. Det är en reportagebok som bygger på människor som har en historia att berätta. Exakt vad boken handlar om eller vad den har för tema vill jag inte berätta ännu, men jag kan säga så mycket som att det blir en gripande bok. Själv sitter jag dag efter dag och ömsom torkar tårar och ömsom gläds åt möjligheten att göra skillnad. För jag vill göra skillnad. För mina intervjuobjekts skull. Och för andra i samma situation.

Jag är enormt tacksam och glad över att så många fantastiska människor ställer upp och berättar om sina erfarenheter. Utan dem skulle det definitivt inte bli en bok.

Jag har rest många mil i Sverige och sovit på hotell i märkliga avkrokar, där inte ens GPS:en hittade rätt, för att nå berättelserna. Det har varit värt varenda kilometer och varenda timme, för IMG_8034historierna behöver få komma ut.

I januari 2015 är det dags. Då släpps boken på Grim förlag.

Jag kan knappt vänta.

1 thought on “Ny bok på gång

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s