Omslagsbilden är målad

IMG_9329_2Jag har funderat länge på hur omslaget till min kommande reportagebok ska se ut, men nu tror jag att jag har bestämt mig. Jag har målat en bild som jag hoppas ska väcka intresse och kännas lockande.

Snart är jag redo att berätta vad boken handlar om, men än så länge vill jag bara avslöja att jag intervjuat olika människor kring ett gemensamt tema och att jag rest kors och tvärs över landet för att samtala med fantastiska människor, som generöst har delat med sig av sina gripande historier.

Vad får du för associationer av bilden? Berätta gärna!

6 thoughts on “Omslagsbilden är målad

  1. joannabq Post author

   Tack så mycket, Margareta, trevligt att du tycker bilden är fin! Och du har rätt i mycket av det du skriver att du läser in i bilden… Mycket av det har jag tänkt…

   Reply
 1. Jelena

  Det finns ett lugn och acceptans över personen på något sätt. Som att livet är vad man gör det till. Vackert är det i alla fall!

  Reply
  1. joannabq Post author

   Ja, Eva, ungefär så faktiskt – bortsett från cancern, som jag ändå helt förstår att du tänker på med tanke på hårlösheten…

   Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s