Vinnaren i påsktävlingen är utsedd

IMG_1709Nu har tiden gått ut för påsktävlingen som Grim förlag och jag anordnade för några dagar sedan. Det visade sig att frågan jag ställde var svårare än jag trodde. Frågan var hur många personer jag intervjuat i reportageboken Våra älskade orkade inte leva och många svarade åtta, men det är tyvärr fel.

Det är förvisso sant att jag intervjuat åtta nära anhöriga till någon eller några som tagit sitt liv, men jag har även intervjuat en psykoterapeut och en präst, som i sina yrkesroller träffar både anhöriga och människor som har tankar på att ta sitt liv, så det rätta svaret är tio.

HÄR på bokens Facebooksida kan ni läsa vem som vann. stort GRATTIS!

GLAD PÅSK!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s