Öppet i Färjenäs fredag till söndag

IMG_3438_2Klockan 11 idag slår kreativa keramikern Ulrica Elmberg upp portarna för vårens AVTRYCK i Färjenäs. Jag är så stolt och glad över att min reportagebok Våra älskade orkade inte leva får vara med på denna fina och personliga hantverkshelg där 20 personer satt avtryck på olika sätt genom sina alster.

På söndag kommer jag dit klockan 13.30 för att signera böcker, men självklart går det utmärkt att köpa böcker alla tre dagarna som eventet pågår och då till specialpriset 140 kronor.

Det ska bli så spännande att få se alla fina, smarta, vackra, kluriga och goda saker som finns att köpa. Jag har hälsat på hos Ulrica vid tidigare tillfällen och aldrig gått därifrån tomhänt. Det finns absolut något för alla i Färjenäs den här helgen.

Varmt välkomna!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s