Förlagsmöte om nya reportageboken

IMG_7931Nu har min förläggare Annika Bengtsson och jag haft höstens första förlagsmöte och min idé om den nya boken föll i god jord. Det är viktigt för mig att förankra mina idéer innan jag börjar boka möten, intervjua och skriva, för jag vill vara säker på att Annika vill ge ut boken på Grim förlag, för det är där jag hör hemma. Det ville hon även denna gång, så det var mycket glädjande.

Mötet ägde rum i Annikas trädgård och jag har nog aldrig sett så många fjärilar på en och samma gång. Så otroligt vackert och trevligt.

Nu ska det bli väldigt spännande att få dra igång den nya processen. Nu gäller det att boka spännande människor, träffa dem och skriva ner deras historier.

Förra gången, när jag skrev Våra älskade orkade inte leva, var temat att vara anhörig till någon eller några familjemedlemmar som tagit sitt liv, men denna gång kommer det att vara mer positivt. Exakt vad återkommer jag till så småningom för innan jag kommit igång vill jag inte avslöja vad det är.

Men jag kan säga så mycket som att tanken är att den nya boken ska förmedla hopp och styrka.

 

2 thoughts on “Förlagsmöte om nya reportageboken

  1. Pingback: Gäst på Suicidpreventiva dagen | Joanna Björkqvist

  2. Pingback: Fina ord om Våra älskade orkade inte leva | Joanna Björkqvist

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s