Seminariet gick bra – hurra!

IMG_1273 Just nu befinner jag mig på resande fot och har endast mobilen som bloggverktyg. Trots denna osmidiga teknik måste jag ändå meddela att seminariet idag klockan 12.30 kändes väldigt bra. Jag anpassade tiden väl efter de förutsättningar som fanns och utnyttjade varenda sekund av de 20 minuter jag hade till mitt förfogande.

Efteråt kom flera och pratade med mig om boken och sina liv och det är alltid lika kul med läsarkontakter. TACK för att ni förgyller mitt liv!

Jag måste också få skryta lite för även idag är min reportagebok Våra älskade orkade inte leva den mest sålda i vår monter! Hurra!!! Det gör mig så glad och stolt!

På kvällen åt alla sex författare i vår monter middag på Berzelius Bar & matsal och det var otroligt gott! Mycket nöjda och glada är det nu dags att ladda batterierna inför morgondagen som brukar vara den intensivaste av de alla!

Välkomna till monter B04:73!

IMG_1289

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s