Vilken dag på Bokmässan!

IMG_1294Lördagen är per automatik den bästa dagen på Bokmässan oavsett om det gäller möten IRL eller försäljning. Skälet till detta är att det är flest folk i omlopp helt enkelt.

Vissa som kommer till vår monter B04:73 har redan läst böckerna vi säljer och för andra är allt nyheter. Det blir fina möten hela tiden och jag kämpar ofta hårt med tårarna, för har man skrivit en bok på temat självmord så är det givet att människor vill prata om det.

Min reportagebok Våra älskade orkade inte leva är för tredje dagen i rad den bok som säljer mest i vår monter och jag tackar ödmjukast för detta! Samtidigt är jag så glad över att min förläggare Annika Bengtsson inte skrattar åt det faktum att jag har en näsduk beredd i min lilla mässlåda. Skulle det finnas dagar utan tårar? Tror inte det…

Imorgon är sista dagen för sedan är mässan slut!

Välkomna till B04:73!

IMG_1300

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s