Vilken fantastisk Bokmässa det blev!

IMG_1305Nu är det slut för den här gången. Alla utställare har tömt sina montrar, Bokmässan har stängt portarna och kvar finns mest en enda stor utandning och ett mycket belåtet leende i mitt nöjda ansikte. Vilken helg vi har haft i monter B04:73! TACK till er alla som bidragit till glädjen genom att dyka upp, småprata, köpa böcker och lyssna när vi haft våra spännande programpunkter.

Dagen började så fint med att min kära förläggare Annika Bengtsson gav mig en födelsedagspresent! Hurra! Paketet visade sig innehålla en fantastiskt fin rosa sjal som verkligen föll mig i smaken. Den kommer att passa perfekt när kylan kommer smygande.

IMG_1303På förmiddagen fick jag finbesök i montern av min underbara familj och de var så snälla att de med hög och klar stämma sjöng för mig i montern och fick alla runt omkring att le vänligt åt mitt håll. Skojigt!

När klockan slog fem på eftermiddagen var det dags att plocka ner allt i montern och det kändes lite sorgligt att kasta bilderna på oss, men som före detta nyhetsjournalist vet jag att vi inte kommer att använda detta årets bilder igen nästa år, så det var lika bra att kasta dem även om jag räknar med att vi kommer att ställa ut på Bokmässan nästa år också.. Men lite ont gjorde det att se dem i soppåsen – det erkänner jag gärna för jag tyckte att de var så snygga.

IMG_1312I morgon kommer en summering som innehåller mer text än bilder men idag vill jag bara njuta av att allt har fungerat så väl och att jag faktiskt fyller år just idag. Så fort jag kom hem laddade jag in bilderna jag tagit i datorn och korkade upp bubblet i fullmånens sken.

Mycket nöjd lutar jag mig nu tillbaka i soffan och skickar många varma tankar till alla som bidragit till att årets Bokmässan blev exakt så fantastisk som jag trodde att den skulle bli.

TACK för allt. Ni är bäst!

 

IMG_8773

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s