Fin Författarkväll på Fyren

Bild

Det blev en riktigt fin Författarkväll på kulturhuset Fyren idag och det var mycket vare min fantastiska intervjuperson Zandra Johansson som medverkar i Våra älskade orkade inte leva och som gör sig, om möjligt, ännu bättre IRL än i en bok. Hon trollband hela publiken när hon delade med sig av sin gripande historia kring att mista båda sina barn.

Jag är så tacksam över det arbete Zandra gör när det gäller att bryta det tabu som fortfarande gäller för den tysta döden, alltså självmord, som få vågar eller orka tala om. Zandra både vågar och orkar och det är är så otroligt värdefullt.

Vi pratade i en dryg timme och därefter fick publiken möjlighet att ställa frågor. Det blev flera intressanta frågor som vi båda gärna svarade på. Som avslutning fick jag sedan signera böcker till nya läsare och jag hoppas att de kommer att fångas både av Zandras och de andra medverkandes öppenhjärtiga berättelser om det allra svåraste som hänt dem; att en eller flera familjemedlemmar tagit sitt liv.

Tusen tack, alla ni som kom i kväll!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s