Välkomna på Halländsk Bokmässa

IMG_8466Bokmässor är alltid roliga och på lördag är det dags för den halländska. I år äger den rum på Kulturhuset Komedianten i Varberg. Min förläggare Annika Bengtsson och jag kommer att finnas i Grim förlags monter hela dagen mellan klockan 10 och 16 och vi hoppas på många spännande och trevliga möten med såväl gamla som nya läsare.

Klockan 15.20 kommer vi dessutom att prata om min reportagebok Våra älskade orkade inte levaExpoplatsen.

IMG_2060Även Ulrika Jannert Kallenberg kommer att prata om sin bok på samma ställe klockan 12.00 och den har samma tema som min, nämligen självmord. Hennes debutbok heter Döden ingen talar om och handlar om hur det var att växa upp i skuggan av sin pappas självmord. Hon hade kunnat vara en av de anhöriga i min bok, för just den typen av historia har jag tyvärr inte med. Ulrika fick nämligen inte veta någonting under hela sin uppväxt om sin pappa eller om hans död. Och då dog han ändå när hon var fyra år, så det fanns gott om tid.

Men allt på bokmässan är förstås inte bara självmord. Det kommer att vara många förlag och författare där och utbudet är väldigt brett.

Precis som i Grim förlags monter – där finns som alltid lite av varje och varenda bok är synnerligen läsvärd. Alla tio titlar syns på bilden ovan och jag kan rekommendera dem allihop. Dessutom säljs de förstås till oslagbara mässpriser denna lördag.

Varmt välkomna!

1 thought on “Välkomna på Halländsk Bokmässa

  1. Pingback: Summering av Halländsk Bokmässa 2015 | Joanna Björkqvist

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s