En månad kvar till boksläpp

NM BokusIdag är det exakt en månad kvar till den internationella suicidpreventiva dagen 10 september och därmed också exakt en månad kvar till min nya reportagebok När mörkret viker undan för livet kommer ut på Grim förlag. Det ska bli spännande att se vilka äventyr boken tar mig med på under resten av året och äventyren har redan börjat – om än i liten skala.

Nu går det att förboka När mörkret viker undan för livet på Bokus HÄR och det känns väldigt bra. Sedan tidigare går det att bevaka boken på Adlibris och det kan man göra HÄR.

Det går också att köpa boken direkt via mig och hur det går till finns det mer om HÄR.

Eftersom självmord och självmordsförsök är ett av de största samhällsproblemen vi har och mina intervjupersoner är så fantastiskt modiga som vågar berätta sin historia hoppas jag att boken får all uppmärksamhet den förtjänar.

Sprid gärna ordet och berätta att boken finns. Det går att ta sig ur mörkret och mot ett ljusare liv.

Tillsammans kan vi hjälpa varandra.

5 thoughts on “En månad kvar till boksläpp

 1. annisvensson

  Å vad roligt! Ska bli jätteintressant att läsa och jag är övertygad om att den är minst lika bra som din första bok på temat. Har självklart valt att bevaka och ser fram emot att läsa 😀

  Reply
  1. joannabq Post author

   Tusen tack för du vill läsa även denna bok – det betyder mycket för mig! Jag ser fram emot att få höra vad du tycker och hoppas att du blir berörd av mina fantastiska intervjupersoner den här gången också! 🙂

   Reply
   1. annisvensson

    Självklart, det är extra spännande eftersom jag direkt efter att jag läst din första bok tänkte tanken på just den här formen och innehåll för uppföljare. Oerhört bra tänkt eftersom den första boken lämnar så många frågor. Jag ser verkligen fram emot att läsa även den här boken och du har säkerligen lyckats fånga den inre kärnan även denna gång. Du skriver fantastiskt bra. Vi ses förhoppningsvis på bokmässan, hoppas på att kunna ta mig dit 🙂

   2. joannabq Post author

    Åh, snälla Anni, så glad jag blir! TACK så jättemycket för dina fantastiska ord!!!! Ser verkligen fram emot att ses på Bokmässan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s