Fem, nej TIO, gånger så många beställningar

IMG_0276Visserligen släpps inte När mörkret viker undan för livet förrän den 10 september, men efter det helt och hållet positiva lektörsomdömet från BTJ har beställningarna från biblioteken redan börjat strömma in. Faktum är att min förläggare Annika Bengtsson på Grim förlag just mejlade mig att den första beställningen från BTJ, som alltså kom idag, är fem gånger så stor som den första beställningen som kom på förra reportageboken Våra älskade orkade inte leva.

Det är så fantastiskt att jag måste få upprepa det igen:

Fem gånger så många böcker! BTJ har beställt fem gånger så många böcker som senast de beställde för första gången!

Hurra!!! Nu börjas det!!!

UPPDATERING: Vid 17-tiden idag fick jag vet att BTJ nu beställt TIO gånger så många böcker!!! Detta kan vara den roligaste uppdateringen jag någonsin gjort! Hurra igen!!!

 

3 thoughts on “Fem, nej TIO, gånger så många beställningar

      1. annisvensson

        Det är ju galet kul! Jag ler jag också, för jag kan tänka mig hur det måste kännas för dig. Du har jobbat hårt med tuffa livsöden och berättelser. Fira massor nu! Dina böcker är så viktiga 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s