När mörkret viker undan för livet som e-bok

imageVi har bråda dagar nu i samband med att När mörkret viker undan för livet släpps på den internationella suicidpreventiva dagen imorgon och en hel del arbete bakom kulisserna står min förläggare Annika BengtssonGrim förlag för. Bland annat är det hon som ansvarar för att e-boken blir klar och läsbar. Något jag aldrig skulle palla att ens försöka ge mig på, eftersom det mesta med datorer stressar livet ur mig.

Idag kom i alla fall det glada beskedet att allt är klart och att Elib har registrerat boken som aktiv. Det betyder att den ska gå att både köpa via nätbokhandeln och låna via bibliotek alldeles strax.

Det finns faktiskt ett litet extra kapitel i e-boken jämfört med den tryckta pappersboken. Extramaterialet består av en liten författarintervju med mig där jag svarar på bland annat dessa intressanta frågor:

  • Varför blev det ytterligare en bok på temat självmord?
  • Finns det några likheter mellan böckerna, bortsett från själva temat?
  • Vilken är din främsta lärdom efter att ha intervjuat alla de människor du gjort?

Härligt, då känns det som om alla pusselbitar är på plats inför den stora dagen imorgon.

Nu kör vi!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s