Halländsk bokmässa och Öppen scen i Malmö

imageDet är alltid trevligt att få prata om mina reportageböcker Våra älskade orkade inte leva och När mörkret viker undan för livet och nu är två sådan tillfällen på gång.

Först ut är Halländsk bokmässa på stadsbiblioteket i Halmstad lördag 26 november och där kommer jag att stå i Grim förlags monter från klockan 10 till klockan 16 så gott som hela tiden. Ett litet avbrott blir det dock klockan 10.20 när jag inleder dagens författarframträdanden. Min förläggare Annika Bengtsson kommer att ställa några frågor till mig och vi har bara sju minuter på oss, så det gäller att skynda sig att få fram det man tycker är allra viktigast.

Klockan 12.50 är det dags att lämna montern ännu en gång för att stå på scenen och denna gång är rollerna ombytta. Då är det jag som intervjuar Annika och fokus kommer att ligga på hennes senaste roman Kvinnor, vin och vänner, som just nu dessutom finns med i Adlibris julkampanj under rubriken Till bokmalen. En perfekt bok till den som vill drömma sig tillbaka till den ljuvliga sommartiden. Och ärligt talat, vem vill inte det?

Måndag 28 november är det dags för kollegan Ulrika Jannert Kallenberg och mig att föreläsa på Öppen scen i Gullbergrummet i Slottet i Malmö klockan 18.00. Vi kommer att berätta om våra tre böcker på temat självmord och jag ser mycket fram emot att få arbeta med Ulrika igen. Vi har föreläst tillsammans förut och delade dessutom monter under Bokmässan i Göteborg tidigare i höstas.

Både vid bokmässan i Halmstad och vid föreläsningen i Malmö kommer det finnas möjlighet att köpa böcker till mässpris och det är fri entré till båda evenemangen.

Varmt välkomna!

2 thoughts on “Halländsk bokmässa och Öppen scen i Malmö

  1. birgitta hall

    Hej skulle vilja medverka m egenkomponerade sånger t s ödergrans poesi m piano o gitarr.
    Mvh birgitta hall

    Reply
    1. joannabq Post author

      Hej Birgitta!

      Nu förstår jag inte riktigt vad du menar. Halländsk bokmässa var i november. Troligen kommer den att äga rum till hösten igen, men jag är inte arrangör och kan inte avgöra vilka som deltar. Region Halland är arrangör, så vänd dig till någon där om du har frågor.

      Lycka till!

      Joanna

      Reply

Leave a comment