Sommarkampanj på Våra älskade orkade inte leva

Just nu har jag en sommarkampanj på reportageboken Våra älskade orkade inte leva. På bokens Facebooksida finns kampanjen i sin helhet och jag kopierar den även här, så även ni, mina kära bloggläsare, får möjlighet att köpa boken till specialpris!

IMG_0517

SOMMARPRIS ENDAST 130 KRONOR INKL PORTO!

Är du intresserad av människors liv och öden? Eller känner du någon som tagit sitt liv? Då är reportageboken ”Våra älskade orkade inte leva” perfekt för dig.

Tio personer med nära erfarenhet av självmord intervjuas i djupa och gripande samtal med utgångspunkt från en speciell känsla de upplevt.

“Våra älskade orkade inte leva” kan vara årets viktigaste bok och det här är några citat ur boken:

”SKAMMEN har varit fruktansvärd och jag har fått bära den offentligt i många år. En trippelskam dessutom, eftersom tre familjemedlemmar tog livet av sig. Först min storebror, sedan min mormor och slutligen, som kronan på verket, min mamma.”

syster, barnbarn och dotter

”Jag har känt en oerhörd SKULD. Om man har ett barn som inte orkar leva, vilken rutten och dålig förälder är man inte då? Skulden är så stor att den kan döda.”

mamma

”Jag kände LÄTTNAD när mamma slutligen lyckades ta sitt liv, för när hon tog sitt kunde jag börja leva mitt.”

dotter

”När min syster tog sitt liv ett år efter min mammas självmord blev jag vansinnig. Jag kände en enorm VREDE. Inte minst för min dotters skull som drabbades oerhört hårt och mådde fruktansvärt dåligt.”

son och bror

”Jag har full FÖRSTÅELSE för att min pappa tog sitt liv. Jag har själv mått fruktansvärt dåligt och vet hur det känns att vara djupt deprimerad. Mina egna upplevelser gör att jag ser självmord som ett sätt att dö. Precis som man kan dö av cancer.”

son

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s