Namnskylt och monterprogram klart

IMG_8111Idag är det exakt fem veckor kvar tills Bokmässan i Göteborg slår upp sina portar för året. Eftersom jag ska hålla i ett seminarium tillsammans med Elisabeth Lindström som medverkar i min reportagebok Vår älskade orkade inte leva får jag en alldeles speciell namnskylt att bära under mässdagarna och nu har den kommit. Den är så fin att jag inte nöjer mig med att kalla den en namnskylt. Jag ser det som en brosch.

Seminariet äger rum fredag den 25 september klockan 12.30 på plan 2 i Svenska Mässans lokaler och Elisabeth och jag kommer att samtala om hur det är att prata om något så svårt som självmord i familjen när man inte känner varandra. Till seminarierna måste man ha en speciell biljett och den kan köpas i förväg eller på plats om man är intresserad. Vi hoppas på många besökare, så välkommen dit!

Programmet för vår monter B04:73 är nu klart. Jag kommer att lägga upp programmet i sin helhet när det närmar sig, men redan nu har jag uppdaterat informationen under fliken Kalendarium och fört in när jag själv kommer att berätta om arbetet kring Våra älskade orkade inte leva och annat som berör mitt författarskap. På flera av programpunkterna får jag dessutom sällskap av någon av de medverkande i boken och det gläder mig mycket att mina fantastiska intervjupersoner ställer upp och berättar sin historia inför publik. Dessa framträdanden är helt gratis och efteråt finns möjlighet att köpa en signerad bok till mässpris.

IMG_9386Jag har varit besökare på Bokmässan över tjugo gånger och utställare en gång tidigare, men det här året kommer att bli något alldeles speciellt, det känner jag redan nu och det ska bli så vansinnigt roligt. Att få hålla i ett seminarium känns väldigt spännande och övrig tid kommer jag mestadels att befinna mig i montern så kom jättegärna dit och hälsa på mig och hjälp till att göra årets Bokmässa till den allra grymmaste hittills.

Ni känner igen mig på broschen (!) med mitt namn och det krulliga håret – välkomna!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s