Flyktingkampanj för att göra skillnad

IMG_9409Jag som skrivit Våra älskade orkade inte leva har en fantastisk före detta arbetskamrat, Sanjin Pejkovic, som själv kommer från krigets Bosnien och som nu för andra gången kommer att åka till Belgrad för att göra skillnad. Varenda krona går oavkortat till människor i nöd och därför har min förläggare Annika Bengtsson och jag bestämt oss för att ALLA Våra älskade orkade inte leva som säljs via denna kampanj kostar EN krona (plus porto). Boken kostar på Adlibris 186 kronor, så detta är ett specialtillfälle.

Dessutom kommer vi för varje bok som säljs via denna kampanj att sätta in TIO gånger så mycket, d v s 10 kronor på Sanjins konto och dessa pengar går direkt till behövande. Ange JULFRID när du skickar din beställning till info@grimforlag.se. Kampanjen gäller från den 14 november till den 21 november.

Dela gärna för tillsammans kan vi göra skillnad!

 

1 thought on “Flyktingkampanj för att göra skillnad

  1. Pingback: En liten summering av 2015 | Joanna Björkqvist

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s