Kampanjpris på fackboksskrivkurs

Ett nytt år har precis börjat och det ska bli spännande att se vad det kommer att innehålla. Förhoppningsvis en hel del härliga saker både på jobbfronten och rent privat. Jag hoppas att 2022 inletts på ett fint och lovande sätt för er alla.

Jenny Westerlund, som driver JW bokförlag och utbildning, och jag har gjort en digital skrivkurs tillsammans och den heter Skriv din kunskap. Vi tycker själva att det är en bred och bra kurs för dig som funderar på att skriva, eller rent av har börjat skriva, en fackbok. En fackbok kan vara så otroligt många olika saker, men gemensamt för facklitteratur är att de innehåller fakta på något sätt. Om man skriver skönlitterärt får man gärna fabulera fritt, men skriver man fackböcker bör man hålla undan det fiktiva och koncentrera sig på fakta och information.

Objektiva fakta som hur mycket en blåval väger (den tyngsta vägde 173 ton), hur stor den självständiga staten Tuvalu är (26 kvadratkilometer) eller att svanar gärna lever i par är den ena sidan av facklitteratur. Den andra sidan kan sägas vara lite mer subjektiv för dit räknas till exempel biografier, självhjälpsböcker och handböcker.

Oavsett vilken fackbok du är sugen på att skriva och oberoende av vilken målgrupp du tänker dig kan Skriv din kunskap hjälpa dig att gå från att ha en nykläckt och spirande idé till att hålla en intressant och färdig bok i handen. Under januari har vi ett specialerbjudande där du får hela 20 procent rabatt på våra två kurser. Allt för att du ska komma igång och göra verklighet av dina drömmar!

Den ena kursen baseras på självstudier. Du får regelbundet material och arbetar på egen hand och i din egen takt. Om du väljer kursen med textrespons får du personlig respons på dina egna texter. Både Jenny och jag tycker att det är väldigt roligt och givande att läsa dessa texter och få möjlighet att hjälpa författaren framåt i sitt skrivande, så vi hoppas på fler kursdeltagare nu när det är nytt år och nya möjligheter väntar runt knuten. Redan idag kan jag avslöja att flera engagerande och tänkvärda fackböcker är på gång runt om i landet och det är mycket glädjande, tycker jag som själv skrivit två reportageböcker och en handbok tillsammans med en kollega. Men vi behöver så klart ännu fler utmärkta fackböcker i det här landet. Jag är säker på att just din också behövs.

Så kom igen och kom igång! Boka din kurs omedelbums/genast/pronto/direkt/nu och ange koden JAN2022, så har du tagit det första steget mot vad som helt säkert kommer att bli en magisk fackbok. Välkommen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s