Glad sommar

Hon (jag!) dansade en sommar.

Vilken underbar midsommarafton vi fick i år med 30 grader varmt och strålande sol! Vi satt ute och åt lunch med goda vänner och det kändes som om vi befann oss i Sydeuropa och inte på den svenska västkusten. All dryck blev dock så varm att den var svår att dricka. Det svalkande vattnet slutade att svalka och det svala vinet påminde mer om te än om vin. Det var en märklig men härlig känsla.

Idag är det midsommardagen och lite molnigt, men fortfarande tropiskt varmt och helt ljuvligt. Jag sitter i skuggan och har bestämt mig för att vara helt ledig idag, så mest lyssnar jag på ljudbok, äter Piggelin och tittar ut över havet. En dröm, såklart!

Men jag kämpar ändå för att inte smyga tillbaka till mina manus. Det är ju också så roligt att få befinna sig i helt andra världar än den egna. Både tid och rum kan skifta på de mest fantastiska sätt och så sent som i förrgår var det julafton, och inte alls dagen före midsommar, i manuset jag läste. Om bara ett par veckor åker jag till Italien och det är perfekt för klimatet, för jag reser bara i tankarna vi datorn. Men det är där karaktärerna i ett kommande manus lever, så det är bara att hänga på.

Om du vill bjuda med mig på en resa inom Sveriges gränser eller längre bort än så är det bara att höra av dig om ditt manus, så hoppas jag att vi kan ta en tur tillsammans. Jag är ett petigt resesällskap, men jag är ändå rätt trevlig innerst inne, så jag är säker på att vi skulle få kul ihop och att vi skulle upptäcka många spännande saker tillsammans.

Kanske sitter du just nu och filar på din debutroman eller så är du i full gång med den avslutande delen i en trilogi. Kanske vill du ha en utomståendes granskande och skarpa blick på dina första stapplande steg som författare eller så vill du utvecklas ytterligare i ditt redan etablerade författarskap. Oavsett finns jag här för att hjälpa dig att ta dig vidare till nästa nivå. Barnböcker, ungdomsböcker, romaner eller fackböcker – jag gillar alla genrer och är glad över att jag får möjlighet att röra mig fritt mellan dem.

Nu vill jag passa på att önska er alla en underbar och glad sommar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s