Om att hålla provboken i handen

IMG_9048Så kom den då – den magiska dagen då jag skulle få hålla provboken av Våra älskade orkade inte leva i min hand. Min förläggare Annika Bengtsson på Grim förlag och jag träffades på Storgatan 1 i Kungsbacka för att äta lunch tillsammans, överlämna boken och planera inför framtiden.

Spänningen var stor, trots att Annika redan meddelat att provboken såg fin ut. Det var väldigt pirrigt när hon äntligen överlämnade den, det erkännes. Men den var faktiskt väldigt fin. Färgerna var som jag hoppats på och texten på baksidan var mycket läsbar, trots att bakgrunden inte är enfärgad. Jag kunde andas ut och njuta av den fantastiska och rikliga lunchen.

Efteråt åkte vi hem till mig och gjorde en lista på allt vi behöver göra medan boken nu slutgiltigt trycks. Om det var någon som trodde att man kunde luta sig tillbaka bara för att ens manus befinner sig på tryckeriet vill jag gärna ta er ur den villfarelsen. Nänä, det är nu det börjar på riktigt.

Nu ska ju boken marknadsföras och säljas.

1 thought on “Om att hålla provboken i handen

  1. Pingback: Provboken och ångesten | Joanna Björkqvist

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s