Positiva rapporter om bevakningar

BevakaDet är så himla roligt att få rapporter från min förläggare Annika Bengtsson på Grim förlag i dessa dagar. Hon har aldrig varit med om att en bok på hennes förlag bevakats så många gånger på nätet som reportageboken Våra älskade orkade inte leva gör just nu. En efter en tickar de in – de som vill ha första tjing när boken släpps den 16 februari.

När jag går in på Adlibris och söker på ordet “Våra” räcker det för att titeln Våra älskade orkade inte leva ska komma upp som första alternativ i härligt markerad stil. Det känns helt fantastiskt och jag ser så mycket fram emot att få den fysiska boken i min famn.

Jag vet att den har lämnat tryckeriet och nu transporteras den så sakteliga mot oss. Det känns som en lång förlossning. Mina biologiska barnafödslar har jag klarat utan bedövningar, men fasen vet om jag pallar denna…?

Den tar ju dagar, inte timmar …

2 thoughts on “Positiva rapporter om bevakningar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s