Våra älskade orkade inte leva har anlänt

IMG_0356Äntligen kom det förlösande meddelandet från min förläggare Annika Bengtsson på Grim förlag. Reportageboken Våra älskade orkade inte leva har anlänt tryggt och säkert från tryckeriet! Och den ser fantastiskt fin ut! Hurra!!!

För två veckor sedan berättade jag om min ångest inför tryckningen och jag kan ärligt säga att jag inte haft många vakna minuter där jag inte tänkt på boken sedan dess. Allt ställs på sin spets när tryckeriet har fått materialet och man inte kan göra något mer. Inte hjälper det att det är fjärde gången för mig. Jag har varit med om tre lyckade tryckningar förut, men det hjälper inte. Det är precis lika nervöst varenda gång ändå.

IMG_0359Jag är lite extra glad över att färgerna ser så fina ut. Jag tyckte att provboken visade upp en lite väl dunkel framsida, men nu verkar färgerna stämma bättre överens med vad jag verkligen har målat. Att jag upptäckte att ansiktet flyttats lite för långt till höger är jag också väldigt glad över, för nu är det på rätt plats, så att det stämmer med ursprungsmålningen.

Det känns så otroligt bra att få fina bilder från Annika i väntan på att jag i morgon ska få mina egna exemplar av boken. Ett stort antal har Annika redan kört till sitt lager, men några ska hem till mig i morgon.

Hur ska jag kunna somna i kväll?

1 thought on “Våra älskade orkade inte leva har anlänt

  1. Pingback: Våra älskade orkade inte leva finns hos mig | Joanna Björkqvist

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s