Gästbloggar hos Ingrid Elfberg

Elfberg bloggIdag gästbloggar jag hos författaren Ingrid Elfberg och berättar lite om att ha en bokcirkel tillsammans med väninnor samtidigt som jag själv är författare. Våra diskussioner i bokcirkeln är alltid intressanta och ganska ofta händer det att vi tycker att författaren borde kapat 100 sidor i mitten. Det är något jag ofta tänker på när jag själv skriver. Så vill jag ju inte att mina läsare tänker om mina egna böcker.

Efter varje bokcirkelträff uppdaterar jag bokcirkel.se och på bloggen finns alla böcker vi läst under de drygt elva år som bokcirkeln funnits. Den är alltså full av härliga boktips och en och annan varning.

Snart hoppas jag att mina väninnor i cirkeln vill läsa min nästa bok. Reportageboken Våra älskade orkade inte leva, som ges ut av Grim förlag, släpps den 16 februari och det ser jag verkligen fram emot.

Tack så mycket, Ingrid, för att jag fick hälsa på hos dig!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s