Officiell release, radio och vinnare

P4 GbgIdag är det äntligen dags för officiell release av min reportagebok Våra älskade orkade inte leva. Sedan några dagar tillbaka har den gått att beställa på både Adlibris och Bokus och det gläder mig att många läsare redan gjort det. De intervjuades berättelser om hur det är att vara nära anhörig till en älskad person som tagit sitt liv är väl värda att läsa – idel gripande historier.

Själv kommer jag att fira dagen genom att vara gäst i P4 Göteborg klockan 10.30. Intervjun går att höra i realtid oavsett var du bor i landet och jag kommer i efterhand att lägga upp en länk som leder direkt till inslaget här.

Jag vill också passa på att gratulera vinnaren i tävlingen om att få ett signerat exemplar av Våra älskade orkade inte leva. Min kloka och omdömesgilla förläggare Annika Bengtsson på Grim förlag har varit enväldigt domare och det är med glädje jag kan meddela att vinnare är

Vaia Alsterberg

med följande motivering från Annika:

Efter att helst ha utsett samtliga till vinnare blir beslutet ändå att Vaia ska vinna boken eftersom de få ord hon skriver i sin kommentar griper tag, och jag tror att hon kan finna tröst och stöd hos framför allt en av de intervjuade i boken.

Jag hoppas att du kommer att tycka om boken, Vaia. Mejla mig vilken adress du vill ha den skickad till (joanna@bjorkqvist.org) så postar jag den till dig!

Stort tack till er alla som deltog i tävlingen!

IMG_0491

 

 

6 thoughts on “Officiell release, radio och vinnare

  1. joannabq Post author

   Javisst, Mikaela! Självklart får du jättegärna köpa boken via mig! Jag har hårdförhandlat med min förläggare Annika (som var trevligt lättövertalad) om att vi ska sälja boken billigast själva, så om du sätter in 145 kronor (inklusive porto och moms) på Grim förlags bankgiro (5478-2289), så kommer boken till dig – signerad och klar! Tusen tack för att du vill köpa den!

   Reply
   1. Mikaela Björkman

    Skall jag skriva namn o adress eller något i meddelanderutan istället för fakturanummer? Klart jag vill läsa den! Kanske kan den även hjälpa mig i skrivandet av min roman som snart är klar. Där huvudpersonen blev lämnad kvar när systern tog livet av sig. Så ämnet är mig kärt trots sin tragik.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s