Våra älskade orkade inte leva på SVT Hallandsnytt

HallandsnyttIdag fick min reportagebok Våra älskade orkade inte leva en liten, välkommen stund på tv igen. Den här gången var det SVTs Hallandsnytt som sände 2.28 minuter med anledning av boken och det gör mig så glad att media tar upp den så att anhöriga kan få veta att den finns.

Det blev ett väldigt finstämt reportage med Zandra Johansson, en av mina fantastiska medverkande i boken, i fokus. Hon är en inspirerande och otroligt stark kvinna som jag kommer att bära med mig hela mitt liv.

En gång var Zandra en lycklig tvåbarnsmor, men det kom att förändras. Idag har hon förlorat båda sina barn – den ena i ett astmaanfall och den andre i självmord. Ändå tycker hon, efter många år av ständig sorg, att livet är värt att leva.

Det beundrar jag henne för.

1 thought on “Våra älskade orkade inte leva på SVT Hallandsnytt

  1. Pingback: Lyckad sommarkampanj | Joanna Björkqvist

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s