Jag medverkar i P4 Halland idag

Radio HallandIdag är det en väldigt spännande måndag för jag åker till Halmstad för att gästa Radio Halland klockan 11. Som jag berättat tidigare skickade min förläggare Annika Bengtsson på Grim förlag ut pressmeddelande till olika medier angående att reportageboken Våra älskade orkade inte leva släpps den 16 februari.

Det tog bara några timmar så kom första samtalet och det var P4 Halland som ville att jag skulle komma på besök. Några dagar senare talades vi vid per telefon igen och jag berättade lite om bokens innehåll, hur den är uppbyggd och hur det har varit att arbeta med den, så att journalisten Anna har ett litet grepp om det hela innan direktsändningen.

Trots att jag är van vid etermedia sedan mina år som nyhetsreporter på Sveriges Television är det en helt annan sak att vara den som ställer frågorna jämfört med att vara den som svarar. Det är inte utan att det är lite pirrigt för jag vill självklart göra så bra ifrån mig som möjligt.

Men tänk om jag förvandlas till en politiker som aldrig på riktigt svarar på frågorna? Eller tänk om jag förvandlas till en företagsledare som bara grymtar och säger “inga kommentarer”? Eller tänk om jag helt tar över och börjar ställa frågor till journalisten?

Vid lunchtid har vi svaret. Då är intervjun över.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s